Werken of stage lopen bij Nederlands’ grootste
producent en totaalleverancier van aluminium entreematten?

 

Dat kan!

Stage lopen bij ABI?

ABI is onderdeel van de Innovatiehub Almelo. De Innovatiehub is een samenwerking tussen zeven Almelose bedrijven. Het zevental bedrijven vormen de hubbedrijven. De Innovatiehub is opgericht om stagiaires bij de aangesloten hubbedrijven extra’s te bieden.

 

Als stagiair(e) van ABI volg je naast jouw stage het innovatieprogramma van de Innovatiehub. Eén keer in de twee weken wordt er een activiteit georganiseerd. De activiteiten verschillen van bedrijfsbezoeken tot trainingen en workshops. Samen met de stagiaires van de andere hubbedrijven neem je deel aan de activiteiten. Je spreekt dus studenten van andere hubbedrijven en verschillende studies. Als student bezoek je alle zeven hubbedrijven en krijg je echt een kijkje in de keuken. De verschillende trainingen en workshops helpen bij jouw professionele ontwikkeling.

 

De Innovatiehub Almelo is daarom de plek voor innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om een leerzame en uitdagende stage of afstudeeropdracht uit te voeren.

 

Voor meer informatie klik here.

Aluflex Mat

ABI - ALUFLEX

Alucable mat

ABI ALUCABLE

ABI Duplomat

ABI DUPLOMAT

ABI BRUSHMAT WITH LOGO

ABI BRUSH MAT

ABI AluConnect

ABI AluConnect

ABI Capet Logo mat

ABI CARPET LOGO MAT

DON'T KNOW WHERE TO START?

Contact

Voer hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt
en_USEN