Werken of stage lopen bij Nederlands’ grootste
producent en totaalleverancier van aluminium entreematten?

 

Dat kan!

Stage lopen bij ABI?

ABI is onderdeel van de Innovatiehub Almelo. De Innovatiehub is een samenwerking tussen zeven Almelose bedrijven. Het zevental bedrijven vormen de hubbedrijven. De Innovatiehub is opgericht om stagiaires bij de aangesloten hubbedrijven extra’s te bieden.

 

Als stagiair(e) van ABI volg je naast jouw stage het innovatieprogramma van de Innovatiehub. Eén keer in de twee weken wordt er een activiteit georganiseerd. De activiteiten verschillen van bedrijfsbezoeken tot trainingen en workshops. Samen met de stagiaires van de andere hubbedrijven neem je deel aan de activiteiten. Je spreekt dus studenten van andere hubbedrijven en verschillende studies. Als student bezoek je alle zeven hubbedrijven en krijg je echt een kijkje in de keuken. De verschillende trainingen en workshops helpen bij jouw professionele ontwikkeling.

 

De Innovatiehub Almelo is daarom de plek voor innovatie, samenwerking en kennisuitwisseling. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om een leerzame en uitdagende stage of afstudeeropdracht uit te voeren.

 

Voor meer informatie klik hier.

Aluflexmat

ABI ALUFLEX

Alukabelmat

ABI ALUKABEL

duplomat_18mm_dubbel_grijs_02

ABI DUPLOMAT

borstelmat-logo

ABI BORSTELMAT

AluConnect delen

ABI AluConnect

Tapijt Logomat

ABI Tapijt logomatten

WEET JE NIET WAAR JE MOET BEGINNEN?

Contact opnemen

Voer hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik voor een nieuwe code. captcha txt
nl_NLNL