Categorie: Blog

Online visitekaartje

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Een website fungeert als een visitekaartje voor bestaande en nieuwe klanten en is een bron van informatie voor onder andere het assortiment. Een gepersonaliseerde website waar iedere gebruiker zich kan redden. Het is ons gelukt…

img_20191023_103351

Het is gelukt!

Yes, we hebben het geflikt! Na maanden vechten tegen de klok hebben we het voor elkaar gekregen. Onze oude website was aan vernieuwing toe. Na veel onderzoek, veel overleg en vele aanpassingen te hebben geprobeerd, zijn we dan eindelijk klaar. Met als resultaat: onze nieuwe website is live! Kijk rond, geniet en maak gebruik van alle nieuwe opties. De website is nog wel in bewerking. Laat je ons even weten als je ergens tegen aan loopt?

 

Product configuratie

Gemak en plezier. Het is een gedachte die we met ons mee brachten bij het ontwikkelen van de site. Ons assortiment groeit en blijft groeien. Dat betekent: Filteren! Filteren voor het gewenste zoek resultaat. Daarom hebben we de Product Configuratie bedacht. Met een paar simpele vragen loodsen we onze bezoekers door het assortiment heen. Snel op het resultaat uit komen waar je naar op zoek bent, gaaf toch? We zijn er zelfs in geslaagd om een mascotte voor onze pagina’s te vinden, weet jij wie het is?

Hendrik is ready

Een blog. Nieuws, nieuws, nieuws..

En dan dit, een blog, nieuw, anders, niet “ABI achtig”. Maar we gaan het doen! We willen met deze blog, jullie, onze bezoekers, ondersteunen en voorzien van informatie. Waar gaat het dan over? Product lanceringen, tips, beurzen, bijzondere gebeurtenissen, Social Media en nog véél meer nuttige en interessante dingen. Hou het dus in de gaten!

 

Social Media

De (online)wereld verandert snel, heel snel. Social Media is niet meer uit onze gedachtes weg te denken. Individuen en bedrijven maken dagelijks veel gebruik van de online kanalen. Onze matten gaan over de hele wereld en contact leggen met iemand ver weg is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben we de keuze gemaakt om ons te gaan presenteren op Social Media. Met Social Media willen we communiceren met onze klanten wereldwijd. Internationaal zijn we, nu nog beter. Waar zijn we te vinden? Je kan ons volgen op onderstaande kanalen. Zien we je daar?

Contact opnemen

Voer hieronder uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Klik voor een nieuwe code. captcha txt
nl_NLNL