ABI biedt de mogelijkheid om het aluminium in vele kleuren te anodiseren. Dit geldt voor alle aluminium entreematten! Met anodiseren profiteer je van een extra beschermlaag op het aluminium waardoor én het aluminium sterker blijft én het een andere look geeft. En wist je al dat het mogelijk is om naast de entreemat, ook de rest van je entree (alles van aluminium of staal) ook in dezelfde kleur te anodiseren is? Meer weten? Lees het hier.

De werkelijke kleuren van deze producten kunnen afwijken van deze digitale weergave op onze website.

DOWNLOAD FOLDER

ABI ANODIZING

Alle profielen zijn te combineren met de 16 borstelkleuren en of alle andere varianten naaldvilt en tapijt. We denken graag mee naar de perfecte entree.

made-in-layers
high-traffic-building
MAAK INDRUK

Het is de eerste plek waar exterieur en interieur samen komen. De entreemat is daar de perfecte overgang voor. ‘Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken!’

UNIEK

Hiermee kan écht een unieke entreemat worden gemaakt met een bijzondere uitstraling. Zeker als de gevel van het gebouw een bepaalde kleur heeft, kan dit tot een mooi samenspel leiden met de entreezone.

maintenance
recycling
MAKKELIJK TE RECYCLEN

Geanodiseerd aluminium is makkelijk te recyclen. Aan het einde van de levensduur kan geanodiseerd aluminium, gekleurd of ongekleurd, weer omgezet worden in nieuw aluminium. Het anodiseren is een natuurlijk proces, waarbij er geen stoffen aan het aluminium worden toegevoegd. Doordat aluminium makkelijk te recyclen is, is het ook onderdeel van de circulaire economie.

nl_NLNL